Fatih Ortaokulu

Vizyon: Ortaokullar arasında model okul olmak İlke ve Değerlerimiz Tam öğrenme temel eğitim tercihidir. Okulumuzda her öğrencinin gelişmesi için ortam hazırlarız. Öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmesi önceliktir. Öğrencilerimize iyi bir model olmaya çalışırız. İnsan ilişkilerimizde sevgi saygı ve hoşgörüye önem veririz. Eğitim ve teknoloji alanındaki yenilikleri takip ederiz. Öğrencilerin, velilerin ve toplumun beklentilerin dikkate alırız. Veli, bizim elçimiz, destekçimiz ve yönetim ortağımızdır. Topluma ve doğaya karşı saygılıyız. Öğrencilerimizi kendisi ve toplumda barışık, sorumluluklarının bilincinde bireyler olarak yetiştiriyoruz. Değişimin ve sürekli gelişimin önemine inanıyoruz.

Misyon: Fatih Ortaokulu topluma liderlik yapabilecek sorumluluk duygusu gelişmiş, insan değerlerine saygılı bireyler yetiştirmeyi hedef etmiştir. İlke ve Değerlerimiz İnsan ilişkilerimizde sevgi, saygı ve hoşgörüye önem veririz. Çalışanların beklenti, duygu ve düşüncelerini değer verir, birlik beraberlik içinde çalışırız. Çalışmalarımızda objektiflik ilkesini göz önüne alırız. Eğitim-öğretim etkinliklerimizi bilimsel gelişmelerin ve bilimsel kurumların ışığında ve milli eğitim mevzuatında uygun bir şekilde düzenleriz.

Başarılar:

Pansiyon Bilgileri:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0 (274) 226 19 02

WEB - https://kutahyafatihoo.meb.k12.tr

Adres - FATİH MAH. GAZİ HÜSEYİN PAŞA CAD. NO: 7 MERKEZ / KÜTAHYA

Kütüphane Kitap Sayısı :1935
Öğretim Şekli :Tekli Öğretim

Adres - FATİH MAH. GAZİ HÜSEYİN PAŞA CAD. NO: 7 MERKEZ / KÜTAHYA

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl Merkezinde bulunmaktadır.