READ-MATH e-Twinning Projesi

15.02.2022 1656

2 Ülke 10 öğretmen ile ortak uygulanan READ-MATH eTwinning projesine okulumuz Matematik Öğretmeni Yasin MERCAN ve 5. sınıf öğrencilerimiz katılım sağlamıştır. Uygulanan proje ile Kitap okumanın Matematik dersine katkıları araştırılmıştır. Proje süresince belirlenen kitaplar okunmuş, söyleşiler yapılmış, özgün kitap ayracı tasarımları yapılmış ve proje kapsamında seçilen makalenin incelemesi yapılmıştır. Yapılan bu etkinliklerle disiplinler arası etkileşimi arttırmak,analitik düşünme, yaratıcı düşünme, empati kurma ve etkili iletişim gibi becerileri geliştirmek ile oyunlaştırma, grup çalışması, problem çözme ve beyin fırtınası gibi teknikleri kullanarak öğrenmeyi kalıcı hale getirmek amaçlanmıştır.
Kitap okumanın matematik dersine katkısını uygulanan testler sonucunda somut olarak ortaya koymayı amaçlayarak, Ortak ürün olarak bir matematik hikayesi oluşturmayı planlıyoruz.

15-02-202215-02-202215-02-2022